THE BIG E-TYPE

In 2019 kondigde Norev op de Speelgoedbeurs in Neurenberg een Jaguar E-Type aan in schaal 1/12 en men zou zowel de coupé als de convertible gaan maken. Inmiddels zijn ze er nu, want de roadster kwam afgelopen zomer en sinds vorige week is ook de coupé leverbaar. Laat nou onze hoofdredacteur deze E-Type uit 1961 de meest iconische sportwagen vinden en dus niet zo gek dat deze Jaguar nu de burelen van Modelauto opfleurt. Houd je het liever op een kleiner 1/18 model, dan is er ook goed nieuws, want KK Scale maakt nu ook deze 1961-versie in meerdere kleuren en je kan straks ook nog kiezen uit links- of rechtsgestuurd. Fraaie diecast modellen tege een scherpe prijs. En volgend jaar komt er nog meer, want ook Kyosho gaat in schaal 1/18 ook al de 1961 uitvoering maken in donkerblauw, donkergroen en gun metallic. Ongetwijfeld ook mooi, maar wel een stuk duurder dan KK. Aan u de keus.

Bericht auteur: Modelauto