HULP WATERSNOOD EIFEL

Inzamelingsactie voor de slachtoffers van de stormramp:Om geld in te zamelenvoor de getroffenen in West-Duitsland, hebben de verantwoordelijken van ck-modelcars, Schnabl Engineering en Minichamps een unieke campagne gelanceerd. De focus ligt op een modelauto van dePorsche 911 GT3 R van Schnabl Engineering die dit jaar meedeed aan de 24-uursrace op Spa-Francorchamps.

“De Nürburgring en de hele regio liggen ons na aan het hart”, zegt Christoph Krombach. “Het stond buiten vraag dat we iets van de grond moesten krijgen. Met Sven Schnabl en Minichamps hebben we twee vaste partners aan boord, zonder wie dit niet mogelijk zou zijn geweest.”

Waar Krombach het over heeft is een actie in het kader van de 24 Hours of Spa. Tijdens ’s werelds grootste GT3-race gebruikt Schnabl Engineering een Porsche 911 GT3 R waarvan het ontwerp de slachtoffers van de watersnoodramp herdenkt. Afgezien van de verplichte sponsors en het teamlogo, is de auto alleen versierd met de letters “Ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de watersnoodramp”. “Dit is ongetwijfeld een zeer emotionele race voor ons. Deelname staat in het teken van overstromingsslachtoffers”, legt Sven Schnabl uit.

De auto, die wordt bestuurd door Dennis Olsen, Frederic Makowiecki en Michael Christensen, is al een van de hoogtepunten van de race. En precies van dit voertuig zal er een model in schaal 1:43 zijn, vervaardigd door Minichamps. Het bijzondere hieraan is dat de netto-opbrengst van het project volledig naar de slachtoffers van de overstroming gaat.

Voor de bestelling geldt een korte periode van 29.07.2021 tot en met 08.08.2021. Het doel is om het ingezamelde geld in augustus aan de getroffenen te betalen. De levering vindt ongeveer vijf maanden later plaats.

Link naar bestelling
In de online shop van www.ck-modelcars.de

Of direct onder de link
https://ck-modelcars.de/de/minichamps-1-43-porsche-911-gt3-r-no3-24h-spa-2021-charitymodellauto-schnabl-engineering-413216003/p-70201/

Bericht auteur: Modelauto