Abonneren

Maak uw hobbyplezier compleet…

Modelauto is het enige onafhankelijke tijdschrift in Nederland en Belgie voor auto’s in miniatuur en verschijnt zes keer per jaar.

Modelauto’s behoren tot de meest begeerde verzamelobjecten. En het magazine Modelauto biedt haar lezers een prima ondersteuning bij hun hobby. In elk nummer vindt u honderden foto’s van de meest uiteenlopende modelauto’s. Natuurlijk veel nieuwe modellen, maar we duiken ook in de historie met nostalgische modellen tot speelgoed aan toe. Ook is er aandacht voor de echte auto’s en de verhalen er om heen in reportages en interviews met verzamelaars. Alles voor u bijeengebracht door een uitgebreide en deskundige redactie en – last but not least – door onze vormgevers vertaald in een fris en aantrekkelijk magazine.

Als Modelauto-abonnee bent u met onze evenmentenkalender voortdurend op de hoogte van verzamelbeurzen en andere evenementen in zowel Nederland als België.

Van harte welkom bij uw mede-verzamelaars!

Wilt u eerst eens kennismaken met ons tijdschrift, dan bieden wij u een PROEFABONNEMENT. U ontvangt van ons drie nummers voor € 14,95 en uw proefaboonnement eindigt automatisch na deze drie nummers.

Abonneren

Voor vragen:

info@modelauto.nl

of bel (0031) (0)6 12 564239 (8.30 – 12.30 uur)

Modelauto is een uitgave van Collector’s Periodiek

Postbus 154, 7240 AD, Lochem (NL)