Adverteren

Adverteren in Modelauto

Miniatuurauto’s behoren tot de meest begeerde verzamelobjecten en het onafhankelijke tijdschrift Modelauto is het klankbord met in elk nummer honderden nieuwe modellen. Smullen van de nieuwste auto’s, maar ook historische en nostalgische modellen  tot oud speelgoed aan toe. Met natuurlijk veel aandacht voor de echte auto’s en de verhalen er omheen in reportages en interviews met verzamelaars. En dit alles presenteren wij met een aantrekkelijke vormgeving op het populaire magazine-formaat.

Naast een schare abonnees heeft Modelauto  van oudsher een groot aantal lezers via de losse verkoop. U bereikt in één keer uw doelgroep met een advertentie in ons onafhankelijke magazine. Ook zijn er mogelijkheden op onze nieuwe website.

Of u nu een winkel exploiteert, een groothandel of importeur van modelauto’s bent, uw firma krijgt de aandacht die het verdient. Uiteraard kunnen wij u daarbij ook redactioneel van dienst zijn en graag praten wij, geheel vrijblijvend, met u over speciale acties of andere ideeën. Aarzel niet ons te benaderen: wij hebben dertig jaar ervaring met het wel en wee van miniatuurauto’s.

Ook bieden wij u graag hulp bij de opmaak van uw advertentie. U bespaart daarbij aanzienlijke kosten, want wij bieden u deze service aan zonder enige kosten en dat is uniek.

Adverteren

Klik hier voor de tarievenkaart om in Modelauto te adverteren.

Kunt u de tarievenkaart in de bovenstaande link niet openen? Vraag dan de tarievenkaart op door een mail te sturen naar info@modelauto.nl of bel naar 06-12 564 239 (8h30 – 12h30).